• August 11, 2022

12 manieren om te voorkomen dat u uw geduld verliest

vermoeide gefrustreerde uitgeputte zakenman die van huis online het zitten bij huisbureau met laptop tijdens quarantaine en zelfisolatieperiode bij pandemie werkt. crisisbeheersing. wanhoop van de markt naar beneden vallen. - burnout stockfoto's en -beelden

Verbrandt u in die mate?

Voldoet u aan de definitie van klinische depressie, ook wel depressieve depressie genoemd, zoals beschreven door de Wereldgezondheidsorganisatie?

Heb je episodes van overweldigende gevoelens van woede meegemaakt die je overweldigend lijken? Heb je je ooit zo depressief gevoeld dat je zin hebt om zelfmoord te plegen?

Zelfs als u slechts een paar van de hierboven genoemde symptomen heeft ervaren, kunt u nog steeds hetzelfde basisprobleem hebben en alleen mildere symptomen.

In onze snelle wereld staan ​​we onder intense druk, velen van ons hebben moeite om gelijke tred te houden met de eisen die we onszelf dagelijks stellen. Wij branden op!

Net als jij heb ik me schuldig gemaakt aan een burn-out, maar ik heb maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het begin van de symptomen er niet voor zorgt dat ik mijn hoofd verlies.

Hieronder staan ​​12 eenvoudige manieren om te voorkomen dat je je geduld verliest

1. Maak tijd voor jezelf

Het is in de eerste plaats uw lichaam en uw gezondheid; je moet de tijd hebben om voor jezelf te zorgen. Tijd om je cellen en hart weer op te laden. Als u slechts 8 uur per dag gebruikt om gezond en fit te blijven, zorg er dan voor dat u voldoende ononderbroken tijd aan uzelf besteedt.

Als je minimaal 5 dagen per week wat tijd voor jezelf maakt, pluk je daar de tijd en ook jezelf van.

2. Verminder stress

Wist je dat stress net zo goed een oorzaak kan zijn van hartaanvallen als van steekwonden?

U moet verschillende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat u het stressniveau in uw leven vermindert.

Met een paar maatregelen kunt u even pauze nemen.

Er zijn bepaalde activiteiten zoals lichaamsbeweging die stress kunnen verminderen. Het kan een paar minuten zijn tijdens een werkdag of een paar uur aan het einde van een dag.

De basisregel is dat je de stressniveaus in je leven vermindert en een soort van orde of balans behoudt.

3. Blijf gehydrateerd

Je lichaam heeft vloeistoffen die het helpen functioneren, de een meer dan de ander. Maak u zo goed mogelijk vertrouwd met de stofwisseling van uw lichaam (tijd voor elke 2,5 liter water). Als u uitgedroogd raakt, maakt uw lichaam een ​​depressivum aan, Delerium genaamd, om het proces van afvalverwijdering te versnellen. Het zal ook uw hartslag vertragen en uw bloedstroom verminderen.

4. Oefening

Door te sporten verbrand je niet alleen calorieën en behoud je een mooi gevormd lichaam, het maakt ook endorfines (zenuwachtige chemicaliën) vrij in de bloedbaan. Dit zal het cardiovasculaire systeem helpen om zijn eigen bloedstroom, een goede temperatuurregulatie en een verbeterde zuurstofopname te behouden.

5. Opnieuw feesten!

Je kunt op het pad naar een gezond hart blijven door feesten te plannen met mensen om wie je geeft en met wie je geniet.

Beroemdheden zijn voor velen een bron van inspiratie en bewegen ons er altijd toe om er goed uit te willen zien. Het laat alleen zien wat echt iemands karakter definieert.

6. Wees omringd door mensen die van je houden

Dit zal je helpen om een ​​beter humeur te hebben en vreugde aan je dagen te geven. Omringd zijn door vrolijke en oprechte mensen geeft je een boost en met een beetje instelling zal het niet lang duren voordat je ook vrolijk van geest bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.