• August 11, 2022

5 Dodelijke Post Traumatische Stress Stoornis Symptomen

Traumatherapie

 

 

 

 

 

Vervolgens hebben we de meer roestvrij stalen vorm van het trauma. Wat is dit? Het zijn je zintuigen die het voor elkaar krijgen om de beproeving te verwerken. U kunt last krijgen van een verslechtering van uw stemming, met agitatie, slaapproblemen, een verhoogd bewustzijn van geuren en een verhoogd bewustzijn van de omgeving. U herinnert zich de traumatische gebeurtenis, maar kunt niet vaststellen wie het heeft gedaan. U ondervindt moeilijkheden bij het volbrengen van taken, zoals evenwicht bewaren, papierwerk beheren, relaties onderhouden. Al deze symptomen maken deel uit van de Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS)

Maar hoe maakt het je lichamelijk ziek? Hier zijn 5 dodelijke Post Traumatische Stress Stoornis symptomen.

– Geheugenverlies – paniekerige schizofrenie – desoriëntatie – verhoogde bloeddruk – lethargie – angst – epilepsie – ziekte van het sympathische systeem – mondefobie – een angst om ergens heen te gaan – manische affectieve stoornis – snelle hartslag – verhoogde spierspanning – galfactor – een verandering in uw lichaamshouding, waardoor u zich duizelig voelt

Wat betekent elk van deze symptomen? Betekenen ze dat je gek aan het worden bent? Nou, zoiets. Het zijn manifestaties van je hersenen die overuren maken om je te beschermen. JeSSD misschien.

Voordat je nu defensief wordt en zegt: “Maar je moet er toch aan denken om je bril op te zetten?”, je zult merken dat er geen kortere weg is om gezond te blijven. Er is geen magische pil, geen perfect voedsel, medicijn of vitamine die je immuun kan maken voor de verwoestingen van Post Traumatische Stress Stoornis.

U kunt echter wel maatregelen nemen die u helpen ermee om te gaan.

Deze omvatten:

Het ontwikkelen van nieuwe coping-mechanismen. Word u bewust van situaties die uw SSD-symptomen triggeren. Leer hoe u anders op deze situaties kunt reageren.

Controleren en observeren. Het bijhouden van de dingen waar je bang voor bent. Door te monitoren en te observeren kun je die herinneringen aan de traumatische gebeurtenis identificeren, en jezelf eraan herinneren dat je veilig bent, en dat je niet in gevaar bent dit kan met Traumatherapie .

Coping. coping technieken die je helpen ermee om te gaan. Vermijd degenen die beloftes doen die je in je onderbewustzijn kunt stoppen. Overtuig jezelf ervan dat je iemand niet kunt vertrouwen als zijn bedoelingen slecht zijn.

Zoek naar niet-algemene, niet-chemische middelen om met je angst om te gaan. medicijnen kunnen een effectief hulpmiddel zijn, maar vermijd artsen e.d., want die kunnen aanzetten tot zelfmedicatie. Sommigen vinden verlichting bij non-verbale geheugentechnieken, hypnose en ontspanning: fobieën, fobieën, Vermijd plotselinge veranderingen in Routines, steek de straat niet over als je in een druk winkelcentrum bent. Wees je bewust van de Gevolgen van je gedrag zeg, ik moet gaan, ik ben hier niet goed in, ik zal het de volgende keer beter doen. Vermijdingsgedrag, Cognitieve gedragstherapie (CGT) en Bee-meditatie zijn enkele van de gedragsinterventies waarvan is aangetoond dat ze werken. Hiervoor is een nieuwe aanpak ontwikkeld, Bio-feedback genaamd, die een niet-invasieve manier biedt om de gedragsreacties van het lichaam onbewust te leren controleren.

Probeer het. Je zult versteld staan, en misschien opgelucht zijn te horen dat het echt werkt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.