• August 11, 2022

5 Tips voor het kiezen van een ontwerper

Plafondlamp kinderkamer

 

 

 

 

 

 

 

Mijn schoondochter is over een paar weken jarig en ik dacht misschien kan ik een paar tips met haar delen. Ik ben haar al tijden aan het uitdagen en ze blijft het spel bijhouden. Ze is lang niet zo hard als ik op dit moment, wat goed is, want ik heb nu zin om van de rest van het seizoen te gaan genieten.

1. Voordat u het eigenlijke ontwerp van de naamslinger maakt, moet u goed nadenken over wat u wilt bereiken. Bedenk of het zal zijn voor een baby’s Plafondlamp kinderkamer of als het is gewoon voor u en uw man. Het eerste zal uiteraard veel goedkoper zijn, maar het zal aanzienlijk meer tijd in beslag nemen. Ik heb prachtige kanten gordijnen laten maken met een laag van mijn favoriete katoen gemengd met die van een contrasterende kleur bijvoorbeeld. Deze zien er fantastisch uit in een kamer die voorzien is van een smaakvolle houten kast.

2. Denk na over het frame. Je moet beslissen of je een metalen frame wilt of misschien een lichter gekleurd metalen frame. Ik kwam onlangs het mooiste glas-in-lood tegen in een volledig zilveren afwerking. Deze kosten een klein fortuin, maar ze zijn ook stevig en robuust. Je zou er een paar op maat kunnen laten maken om een bepaald personage of tafereel of kleurstelling weer te geven.

3. Zodra u de kleur van het frame hebt gekozen, is het tijd om na te denken over de naam en het patroon. Messing is altijd een goede keuze voor een naam of patroon omdat het gemakkelijk aan te tasten is en niet zal roesten zoals een koperen of aluminium frame.

4. U zou misschien een paar gouden accenten kunnen laten aanbrengen om die stijl weer te geven die u wilt. Nogmaals, deze zullen iets meer kosten, maar ze zien er ook erg goed uit.

5. Iets feestelijks is een goede optie. Je hebt misschien wat ouderwetse versieringen die leuk zijn enressief. Breek eens met de gebruikelijke patronen. Probeer een paar herfstkleuren toe te voegen aan je lijst, zoals roest, bladeren en misschien een paar herfstbloemen. Als dat nog niet genoeg is, probeer dan een paar antieke bellen toe te voegen.

De introductie van naamplaatjes mag dan spoedig vervagen, dat betekent niet dat op maat gemaakte naamplaatjes onbelangrijk zullen zijn. De toekomst van de op maat gemaakte badge zal inderdaad een zeer mooie toekomst zijn.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.