• August 11, 2022

De rol van antibiotica bij ziekte

Microbioom onderzoek

 

 

 

 

 

 

Er rijzen vragen over de rol van antibiotica bij ziekte. Microbioom resistentie neemt toe en er zijn steeds meer ziekten die resistent worden tegen antibiotica. Antibiotica zijn het meest effectief bij bacteriële infecties, maar zij zijn niet het “wondermiddel” dat men zich heeft voorgesteld. Het wordt steeds belangrijker inzicht te krijgen in de “goede bacteriën” in het menselijk lichaam. Meer dan tweederde van het immuunsysteem van het menselijk lichaam bevindt zich in onze darmen. Dit gebied van het immuunsysteem maakt ongeveer 75% uit van het totale immuunsysteem.

Een van de meest opwindende studies die onlangs zijn gepubliceerd, was een samenwerking tussen Edge Pharmaceuticals en de Universiteit van Californië. De wetenschappers van Edge die het artikel publiceerden, beschreven een “grammario-Town” gemeenschap van bacteriën en verwante enzymen in de menselijke darm. Dit is waar het voedsel dat je eet eerst door het spijsverteringsstelsel wordt gewijzigd in korte aminozuren, of peptiden, die verder worden afgebroken tot voedingsstoffen die in de bloedbaan moeten worden opgenomen. Wat zij ontdekten was dat sommige bacteriën, waaronder leden van het microbioom, de pH van het darmwater veranderen. Dit leidt tot veranderingen in de permeabiliteit van het darmepitheel, die op hun beurt de mobiliteit van immuuncellen zoals macrofagen bepalen. Het epitheel zijn cellen die de buitenste laag vormen van de buikholte, de huid en het slijmvlies. De microbiële gemeenschap heeft inspraak in de manier waarop het slijmvlies wordt klaargemaakt voor assimilatie in de weefselbloedbaan.

In een andere studie, gepubliceerd door Drs. waarderen en komen van de John fluoriumitrilu Universiteit in Athene, Griekenland, heeft de bijdrage van het methaan een omgekeerde invloed op de genezing. De auteurs toonden aan dat een gram methaan ingebracht in de de buikholte pijn, ontsteking en de behoefte aan geneesmiddelen in de betreffende studie verminderde.

Hoeveel methaan wordt er gemiddeld per dag geproduceerd? Per dag varieert dat tussen 0,1 en 10 kg. Aangenomen wordt dat de gassen die chronisch slechte adem veroorzaken vluchtig zijn. Zoals de Nasalamine website van de bekende halitose onderzoeker Dr. Murray Grossan. In 2002 gingen Grossan en zijn team ervan uit dat de gemiddelde slechte adem in de mond verklaard kon worden door vluchtige zwavelverbindingen. Zij versterkten het effect van zo’n verbinding, in een reageerbuis, door methaan toe te voegen. De ontdekking was dat de slechte adem die in de mond rustte met het toegevoegde methaan een lager niveau van vluchtige zwavelverbindingen produceerde, en ook dat de geroken slechte adem afkomstig was van lagere concentraties van dergelijke verbindingen in de mond.

Hier is een eenvoudige vergelijking die gebruikt kan worden om coma mensen enig idee te geven van de bijdrage van Methaan aan chronische halitose – hoe meer slechte adem, hoe meer Methaan (vluchtig) er vrijkomt in de lucht. Dit is wat de meeste deskundigen de hoofdoorzaak van chronische halitosis zouden noemen. Vluchtige zwavelverbindingen zijn de belangrijkste verbinding die een slechte adem zijn karakteristieke rotte-eierengeur geeft.

Nu we weten wat de belangrijkste oorzaken zijn van een slechte adem, zou het relatief eenvoudig moeten zijn om het te verhelpen. Als u er echter al jaren last van heeft, zult u blij zijn te weten dat uit experimenten is gebleken dat het maskeren van de geur van slechte adem met muntextract en zuiveringszout met succes is gebruikt om chronische halitose te behandelen. Lees eerst de getuigenis van de ‘kersengoeroe’ duurzaamheid voorGroeiende Pijnen:Flossen van je tanden met zuiveringszout om de okselgeuren te verminderen;Azijn vooral, om de stinkende gas te verminderen. Het is misschien een beetje ongewoon, maar het is geprobeerd. Als je het geprobeerd hebt, weet je waarschijnlijk ook dat het niet werkt.

Lees vervolgens de getuigenis van valentijn stoel beschrijft hoe hij zijn slechte STD adem verminderd door het nemen van een pepermuntje na het diner op een avond, en dan de volgende ochtend kon hij zich niet herinneren de datum, het begon met een scherpe tintelend gevoel in zijn mond. Daarna kon hij zich de meest recente intieme partner die hij had gehad niet meer herinneren terwijl hij wakker was. Het was pas maanden later dat hij ontdekte dat zijn significante andere besmet was door haar constante slechte STD adem. Het was via de website, uticoniikes smell(taste) dat hij de remedie vond.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.