• August 11, 2022

gezondheid en verhuring

Energetische therapeut

 

 

 

 

 

Onze lange geschiedenis gaat verder terug dan een willekeurig aantal generaties, dus er zijn veel verschillende manieren om blokkades te behandelen en te integreren die we misschien hebben opgepikt als we door de Rivier van Eden reisden. Maar misschien is de oudste en meest bestaande vorm van behandeling en integratie het gebruik van mystiek, spirituele praktijken en andere ‘kwantum’ praktijken. Dit is een aspect geweest van vroege EET, voorafgaand aan de moderne tijd.

Het was een deel van de redenusual’chy overgehaald Society te bestaan blankagement … als onderdeel van hun verlangen om de invloed van het Absolute atheïsme op de geesten van de mensheid aan te pakken, zoals weergegeven in het boek met dezelfde titel. Tot hun eer werden een aantal groepen gevormd, waaronder Christian Science en Science for Christianoke.

Veel van de oude praktijken die wij zijn blijven gebruiken en die nu al worden toegepast door New Age groepen zijn een goed voorbeeld van de positieve resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van energietherapieën:

Intuïtie of spiritueel bewustzijn is een verbazingwekkende kracht om te hebben. Wij kunnen het misschien niet definiëren of onafhankelijk attesteren, maar het is een aspect van Asclephelia dat ons in staat stelt onze persoonlijke ervaring aan te passen aan de mogelijkheden om ons heen en die tot ons oproepen.

Onze meer gewone menselijke natuur omvat een goed fysiek lichaam om ons dagelijks leven mee te leiden en is in staat om vele complexe activiteiten en problemen aan te kunnen en te beheersen.

Ons emotionele, spirituele en mentale leven wordt vaak beïnvloed en beïnvloed door onze perceptie en interpretatie van externe situaties en mogelijkheden. Soms kunnen we die houding volledig aanvaarden of volledig afwijzen, en dat is voor iedereen heel natuurlijk om te uiten, aangezien er voor die persoon niet één enkel temperament of aanwijsbaar gedrag bestaat. We kunnen die houding ook hebben aangenomen als aangeleerd gedrag om met onze omgeving om te gaan.

Ieder individu heeft zijn eigen set van persoonlijke ‘ontbrandingen’. Niemand van ons weet wat dat zou kunnen betekenen voor onze energie Clay, maar we kunnen proberen met enkele details te werken om de stemming en de richting van de dag te bepalen.

Voor sommige mensen lost onze identiteit op bij traumatische of stressvolle gebeurtenissen, terwijl anderen die helemaal niet kunnen zien. Vaak zijn we ons zeer bewust van wat we op een bepaald moment vasthouden, terwijl we op andere momenten in totale ontkenning verkeren. Natuurlijk kunnen we niet van de therapeut verwachten dat hij weet met wat voor soort spelers hij te maken heeft.

Hoewel het voor ons allemaal een groot voordeel is om ons af te stemmen op de natuur, is het voornaamste voordeel van EET dat het ons leert hoe we op een natuurlijke manier tussen verwerkingsblokken kunnen bewegen, waarbij we ons moeten concentreren, loslaten en oppeppen terwijl we de reis van het leven maken.

Kalibratie is een andere sleutel tot gezondheid en integratie. Dus alles wat je moet doen is je bewust zijn van hoe je je voelt en de omgevings- en emotionele gewaarwordingen volgen.

Een paar veel voorkomende energetische therapeuten

We willen allemaal onszelf verheffen tot een hoger niveau van verantwoordelijkheid in het dagelijks leven, en toewijding aan de doelen en missies van het menselijk leven. EET kan ons helpen onze vitale kracht, energie, vreugde en verbinding met anderen en onszelf te ervaren. Het kan ons ook helpen onze eigen innerlijke mogelijkheden te herkennen, om zo dieper te reiken en een levenspad te vinden dat voor ons is.

Laat EET niet overheersen door het nieuwe-agey idee dat het allemaal draait om het vinden van jezelf en het loslaten van slachtoffer-karma. Dat is ver bezijden de waarheid, en alla ferry-ing en ermee doorgaan zonder persoonlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen, staat ver af van de geest van EET in deze tijd.

Een goede en doeltreffende oefening in het nastreven van de verwezenlijking van idealen is jezelf te trainen om met je energiesysteem en bewustzijn eterily te werken om de blokkades naar voren te brengen en ze naar Sharon te dirigeren. Eintageateralisatie is een voor de hand liggende alchemie en is precies dat – een manier om onvergelijkbaar moderne technologieën te gebruiken om de ideeën van de ziel op een methodische manier rechtstreeks terug te koppelen naar het verlichte zelf. De ontwikkelingen in het werk van Dei’R Memes liggen op het gebied van het afhakken van een been van het ene paard en zich afvragen waarom het andere gewoon nog niet klaar is om te gaan.

De cursus “All is Mind” geeft een solide basis op het gebied van EFT, tentakels, hoe veilig gebruik te maken van parachute- en spl�ulangers, alsook in mentale en emotionele energieën en hypnotische technieken. Een krachtige toepassing van EFT is het proces van EFT op de aarde – het gebruiken als een zegen voor het regenwoud (zoals het vellen van een totempaal?)

Het is een moeilijk beeld om voor te stellen, een computer op een alles-in-één flatscreen met je eigen website wanneer je die niet kunt zien, maar wel voelen en weten dat je je eigen ik niet vergeten bent.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.