• August 11, 2022

Hoe creëer je een ruimte die lang meegaat

Meditatie cursus

 

 

 

Interieurontwerp en meditatie curcus komen voor veel mensen samen. Als we bijvoorbeeld proberen een vredige omgeving te creëren voor een huis of kantoor, zal de inrichting van de ruimte een grote invloed hebben op hoe vredig we denken en ons voelen. Op dezelfde manier als meditatie.

Wanneer u probeert te mediteren, wilt u zoveel mogelijk vloerruimte hebben, wat moeilijk kan zijn als de kamer klein is. U kunt de ruimte maximaliseren door wandkasten toe te voegen waarin u bijna alle benodigdheden voor meditatie kunt opbergen.

De bagua kaart is een octogram bestaande uit 9 gebieden. Deze gebieden zijn Gezondheid, Familie, Harmonie en Training. Het creëren van een ruimte die harmonieus is zal ons helpen om een positievere energie in de ruimte te creëren en zal op zijn beurt meer in harmonie zijn met de omgeving

De wegen van de mens

We hebben gesproken over hoe de manier waarop de mens het landschap beïnvloedt. Ik wil wat van deze informatie met u delen. We gaan gewoonlijk naar de weg van de minste weerstand. Dit kan waar zijn in een rampzalige situatie of een ongewone gebeurtenis, maar als je naar een gewone levenssituatie kijkt, zul je standaard aan het extreme eind van het spectrum zitten. Waar je je bevindt op het spectrum kan een rol spelen in het leven. Als je aan het extreme eind zit, heb je een donkere kamer in je huis die door zijn aanwezigheid alleen al aanbeden wordt. Als je in het midden van het spectrum zit, dan kost het je misschien niet veel of niets om meer gezegend te worden in je leven.

Zoals je misschien geleerd hebt in een andere klas op de lagere school, kan de wetgeving ons beïnvloeden in wat ons in het leven duwt. Collega’s schema’s, werkdruk, budget, reizen, plezier zoeken zo vaak hetzelfde dat we het niet permanent juist lijken te krijgen. Wil je echt je tijd verspillen, geconcentreerd aan de drugs, in een poging om elke dag te mediteren. Tenzij je mentaal stabiel bent om elke dag te mediteren, zal het iets anders zijn dan een ontsnapping aan je problemen.

Blauwe Kamer

In meditatie bestaan er nog twee kleuren, de ene heet de “ATES DPS cooperate color for meditation.” De andere heet de ” Xiao Lakesurfulo”. Wat is de bedoeling van de “Xiao LakesurfDOM” kleur? Door in dezelfde kleuren van boven naar beneden te werken, kunnen we ze op verschillende gebieden in je leven richten.

Eerst kiezen we de kleur blauw. We moeten de betekenis achter de kleur blauw begrijpen voordat we proberen een blauwe kamer te creëren. Blauw wordt al lang geassocieerd met de staat van meditatie. Veel mensen kunnen bevestigen dat wanneer ze mediteren in blauw ze in een zeer meditatieve staat zijn. De diepere betekenis is dat deze kleur ons afkoelt, dus als we in die staat zijn, is het gemakkelijker voor ons om ons te concentreren en te concentreren.

In Feng Shui wordt de kracht van radium gesymboliseerd door de kleur blauw in de Z geleider. We kunnen dit gebruiken bij het creëren van een kamer van vredig blauw, om ervoor te zorgen dat we niet te gestrest zijn in ons leven en meer ontspannen zijn. We staan onszelf toe om helderder te worden en die gemoedstoestand te hebben om te mediteren. Donkere kleuren worden gebruikt om een staat van stilte te creëren in de ogen en het hartgebied. Een kamer kan bijvoorbeeld blauw geschilderd zijn met verticale strepen, met donkerder groen en wit aan het plafond en de muren. Dit wordt aangeduid als de “Z absorberende kleur”. Aan het voeteneind van het bed langs de muur ligt een geel gebiedskleed voor de ontregeling van de hypofyse van het lichaam. Aan het hoofd ligt het stenen deken, zodat als je hoofd omhoog gaat, je nog steeds ondersteund wordt door de steen. Laat dit kleedje bij je voet vallen als je ontspannen raakt tijdens je meditatie.

Blauwe kamer ideeën voor je slaapkamer.

De kamergrootte in blauw komt overeen met die in de flitsende gele kamer, maar dan veel lichter. De grootte van de kamer in het blauw zal 10’X20′ of 8’X20″ zijn om dat net iets meer uit te drukken. Je hebt ook dezelfde accessoires nodig als in de flash yellow room, maar de accessoires in deze kamer zijn meer versierd met kristallen figuurtjes.

Bij het kiezen van kleuren voor kamers, moet u eerst weten hoe de kleur onze psyche zal beïnvloeden. Uw persoonlijke voorkeur zal door u worden overwogen.

Zorg ervoor dat u een ruimte creëert waarin u met plezier vertoeft en die u inspireert en verspreidt wanneer dat nodig is. In deze ruimte die het eindresultaat is zal je succesvoller zijn in het leven. Evenwichtig zijn in al je handelingen is een stuk nuttiger dan alle energie in je leven op één plek te hebben.

Er zijn zoveel verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om een ander gevoel te creëren. Het is een kwestie van persoonlijke smaak. Een gevoel van comfort kan in een kamer worden gecreëerd door middel van geluid en verlichting en kleur. Een kamer die genegenheid oproept en uw verlangen naar buiten verwarmt, kan worden gecreëerd met warme kleuren.

lees meer:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.