• August 11, 2022

Hoe maak je een Ierse teek voor Halloween?

My cup of tea

 

 

 

 

My cup of tea is een verrukkelijke lekkernij die staat bij een gezellig en voor iedereen favoriet feest, Halloween. Een traditionele Ierse drop wordt gemaakt door een bewhole te roosteren, te ontvellen en de stukken in een oven te plaatsen. Het resultaat is een echt heerlijk product, zoeter met een intensere smaak, en met een unieke kleur die het gezicht van elk kind zal doen oplichten.

U kunt een Ierse drop maken voor Halloween door dezelfde procedure te gebruiken. Een lichte voorraad moedermoeders werkt perfect met de chocolade en de rest van de ingrediënten. Je vindt ze in bijna elke winkel voor bakbenodigdheden en in elke kruidenierswinkel. Zoals u ziet, is snoep maken niet zo moeilijk. Je kinderen zullen je heel speciaal vinden als je deze speciale traktatie voor hen maakt en jij zult je gelukkig voelen als je alleen al denkt aan het maken ervan.

Halloween feestideeën voor kinderen

Het is gebruikelijk om in kringetjes te gaan zitten discussiëren over de mislukkingen van het feest en wie het beter had moeten doen, als het ging om het plannen van het evenement. De meeste feesten hebben echter een evenement in zich, een thema, een soort sfeer, of op zijn minst een veilige omgeving om ervoor te zorgen dat iedereen plezier zal hebben, veel plezier en veel energie.

De planning moet vloeiend zijn en je moet je best doen om dingen gedaan te krijgen op een manier die je niet in een oververhitte situatie brengt. Kinderen zijn erg kieskeurig, dus zorg ervoor dat je de dingen leuk, spannend en gezellig houdt.

Hou het geheim.

Kinderen zijn een gevoelig onderwerp als het op geheimen aankomt. Als je ze alles vertelt wat er aan de hand is, leren ze misschien iets nieuws. Als ze leren om je te helpen, heb je meer dan een trouwe vriend. Deze evenementen kunnen leuk zijn en ze bieden leerervaringen voor kinderen.

Ga Apeck!

Dit is voor kinderen van 4-12, voor hun verjaardagsmaand. ouders, voor verjaardagsmaand, of hoe lang het ook voor ze is. Dit is niet de dag om hen het nieuwste of vreemdste te vertellen wat je doet. Mond-tot-mondreclame is de beste manier om hen op de hoogte te brengen van nieuwe dingen, nieuwe producten te leren kennen en goede gewoonten aan te moedigen.

Betrek de kinderen erbij

Dit is vrij eenvoudig, naast het feit dat kinderen geïnteresseerd zullen zijn in wat je te vertellen hebt. Moedig hen aan om andere gelijkgestemde plaatsen te bezoeken, zoals de plaatselijke bibliotheek. Er is een overvloed aan nieuwe boeken en Storytime voor hen om te lezen. Vergeet ook niet om ze bezig te houden. Hou de kinderen bezig, lees en teken, laat ze zelf maken, laat ze hun groenten opeten.

Wees een rolmodel

Als moeder moet je een rolmodel zijn voor je kinderen, wat ze ook doen. Je kunt niet verwachten dat ze hun neus voor je ophalen, je moet objectiever zijn, volwassener.

Wees voorbereid.

Zoals bij elke reis, zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op alles. Zoek uit wat de plaatselijke supermarkten in hun bakkerij hebben, of vraag zelfs aan de bakker wat hij zal verkopen. Je wilt er niet achter komen dat ze rare toppings hebben, of dat ze iets hebben dat je niet lekker vindt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.