• August 11, 2022

Hoe verminder je de straling…

Triggerpoint massage

 

 

 

Echte Triggerpoint massage, als door God geschapen, zonder afhankelijk te zijn van ons. “God geeft manifestaties”. Als deze manifestaties betrekking hebben op fysieke energie, zoals hoop, liefde, genezingen, enz. zullen zij van geen nut zijn, tenzij wij in God geloven en zijn beloften erkennen. Maar als wij Gods woord gebruiken, zullen wij deze manifestaties in ons dagelijks leven zien. Wanneer we dit doen, dan betekenen deze manifestaties iets veel groters dan onszelf. Wij nemen daadwerkelijk deel aan het scheppingswerk van God.

We zullen de resultaten zien in gezondheid, vrede, geest, enz. Wij zullen ook de gevolgen in ons leven zien wanneer wij deze wereld verlaten en een andere wereld binnengaan die naar Gods beeld is. Dit is wat wij de materiƫle wereld noemen.

Ons lichaam, dat het beeld van God is, ziet en voelt de elektromagnetische straling om ons heen. Deze straling wordt voortdurend geabsorbeerd en ervaren door elke cel in ons lichaam. Deze straling is verantwoordelijk voor het ontstaan van alle ziekten. Deze yang-straling verdooft de yin-straling (anghelium) door de elektronen te vernietigen. Hoe dichter de elektronen zijn, hoe groter de ervaring van straling. Hoe dichter de elektronen zijn, hoe groter de ervaring van straling. Aan de andere kant zijn de elektronen door hun massa extreem afstotend. Met andere woorden, yin en yang maken tegengestelde energieƫn. Daarom is volgens scheikundigen radioactiviteit de yin-straling en de straling de yang.

Wij ondervinden veel lichamelijke en psychologische gevolgen van deze straling.

lees meer:

Ontspanningsmassage Leiden

Triggerpoint massage

Leave a Reply

Your email address will not be published.