• August 11, 2022

Hoe kom ik van hitte uitslag af?

Nissen

 

 

 

 

Nissen Identifizieren deutern gemiddelde temperatuur op eenentwintig delen per miljoen en wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van overtollige warmte in het lichaam als gevolg van veel zweten. Wanneer de vochtigheidsgraad tot 50% stijgt, treden de symptomen van netelroos op. De meeste patiënten hebben last van ernstige warmte-uitslag, roodheid, jeuk en een bleke huid, kwetsbare haarvaten en een slechte bloedcirculatie in het getroffen gebied. De meeste aandoeningen die tot warmte-uitslag leiden zijn: ziekte van de werknemer, koorts, lage temperatuur, hitte-uitputting, stress en angst.

Hitteuitslag is een van de meest voorkomende problemen die na een week tot tien dagen verdwijnen. De uitslag begint met een plotselinge stijging van de lichaamstemperatuur. Het wordt gevolgd door jeuk en uitslag over het hele lichaam. De uitslag wordt geleidelijk intenser en bedekt het grootste deel van het lichaamsoppervlak. In sommige gevallen kan de uitslag enkele maanden aanhouden. Hitteuitslaginfecties kunnen worden verward met verschillende andere aandoeningen, zoals voetschimmel, zonnevergiftiging en jock itch, die tijdlozer zijn.

Er zijn een aantal manieren om je tegen de uitslag te beschermen. Verschillende veranderingen in de temperatuur van het weer zijn van invloed op de aandoening. Als de temperatuur daalt, neem dan een lauw bad. Als de temperatuur stijgt, drink dan veel vocht. Vermijd het gebruik van cosmetica op alcoholbasis. Pas op voor hete baden en douches. Vergeet niet de blootgestelde huid in te smeren met zonnecrème voor u naar buiten gaat. Het is ook raadzaam om tijdens de zomer en de herfst goede kleding te dragen. In de winter moet u dikkere kleding dragen en gevoelig zijn voor blaren. Het gebruik van droge kachels in huis kan de aandoening verergeren. Men moet een masker van een mengsel van water en bosbessenextract op de oren houden. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen een uitbraak uitlokken. De uitslag wordt veroorzaakt door blootstelling aan hitte, zweet en vocht. Men vindt dat alkalische zepen vermeden moeten worden. Breng een dun laagje vaseline aan op de blootgestelde huid. Men moet een douche nemen in een warmwaterbad dat de uitslag kan verzachten. Aloë Vera kan worden gebruikt om de uitslag te stoppen.

Het is heel belangrijk om veel water te drinken om warmte-uitslag te voorkomen. Neem ‘s morgens een glas water en ‘s avonds een glas. Als u veel in de zon zit, neem dan een aloë vera extract met de warmte van het water. Eet veel groene groenten en zie dat de uitslag verdwijnt. Lavendelolie en zuiveringszout helpt om de jeuk te verminderen. Het helpt ook om de warmte in het lichaam kwijt te raken.

Spray tanning is een van de manieren om zich te ontdoen van de warmte uitslag. Het is heel nuttig in het genezen van de warmte uitslag. Het kan ook thuis worden gebruikt. De gebruinde huid verbergt de uitslag. Mensen kunnen van de zon genieten zolang ze zich niet verbranden. Men moet het bad nemen in tegenstelling tot de huidverzorgingstips. Men moet ‘s morgens de crème gebruiken, de lotion aanbrengen en de uitslag afdekken met een douchemuts. Dit is de perfecte manier om van de zon te genieten.

Om van warmte-uitslag af te komen, kunnen thuis enkele methoden worden toegepast. Genees de aandoening door veel water te drinken, alcohol te vermijden, de eetlust te onderdrukken, een antihistaminicum te gebruiken en een douche te nemen in een warmwaterbad. Dit is de meest effectieve manier om de hitte-uitslag met de helft te verminderen. Neem de crème samen met hittegolf om snel van hitte-uitslag af te komen.

lees meer:

Kopfläuse

            Läusebefall

Leave a Reply

Your email address will not be published.