• October 1, 2022

Spiritueel Medium zijn: Tips en Advies voor Beginners

Medium Den Haag

Spirituele mediums zijn mensen die aan "paranormale communicatie" doen, wat betekent dat ze contact maken met het geestenrijk om boodschappen van de doden voor anderen te ontvangen. In het verleden waren mediums soms verbonden aan een bepaald beroep, zoals arts of advocaat. Vandaag de dag zijn er over het algemeen geen kwalificaties nodig om een medium te worden. De enige vereiste is een verlangen om in contact te komen met de doden en anderen te helpen die verdriet hebben.

Hoe word je een Spiritueel Medium?

Allereerst is het belangrijk om op te merken dat medium worden geen "veilig" beroep is. Er is geen bescherming tegen frauduleus "benaderd" worden door de doden of door charlatans die azen op rouwende mensen.

Bovendien vereist medium worden een zekere mate van aangeboren "talent" dat moeilijk te leren is. Als je dat niet hebt, zul je niet succesvol worden als medium.

Als je geïnteresseerd bent in mediumschap, maar niet zeker weet waar te beginnen, overweeg dan om een paar boeken te lezen of video's te bekijken over het beroep. Je kunt ook met andere mediums praten, die je een onschatbaar inzicht kunnen geven in de levensstijl en hoe je kunt beginnen.

Tips voor nieuwe mediums

  • Ken jezelf – Je moet je richten op wat je zelf in de hand hebt en op je eigen energie. Als je in een kamer bent waar iemand rouwt, vermijd dan het maken van opmerkingen over hun verlies. Je bent er niet om hen te troosten of "hen beter te laten voelen" – je bent er om contact te maken met hun dierbaren aan de andere kant.

  • Blijf geaard – Probeer geaard te blijven terwijl je op pad bent. Zorg ervoor dat je gezond eet en voldoende rust. Dit zal je helpen om gefocust en geaard te blijven.

  • Bescherm je energie – Als je contact maakt met mensen aan de andere kant, kunnen ze je energie oppikken. Bescherm je energie door je handen schoon te houden, katoenen handschoenen te dragen of een energiereinigingsmiddel te gebruiken. Je moet ook de beltoon van je telefoon aan laten staan en je tas gesloten houden als je contact maakt met geesten, zodat andere mensen je energie niet voelen.

  • Wees niet bang om "nee" te zeggen – Als iemand je benadert om contact te maken met de andere kant en je voelt je daar niet prettig bij, wees dan niet bang om beleefd te weigeren. Het is niet nodig om problemen uit te nodigen of om te gaan met stressvolle situaties. Wees beleefd en respectvol, en je zult veel gelukkiger zijn.

Fouten die je moet vermijden als nieuw medium.

  • Je energie niet beschermen – Wees voorzichtig als je onderweg bent en in contact komt met geesten. Als je iemands energie aanraakt, is het alsof je zijn hart hebt aangeraakt. Als iemand dit ontroerend vindt, heb je een communicatielijn geopend en nu ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen die doorkomen.

  • Het maken van oneerlijke of onethische afspraken – Zoals hierboven vermeld, zijn er geen beschermingen in de spirituele wereld. Je bent verantwoordelijk voor alles wat er doorkomt. Als je een afspraak maakt met een geest die inhoudt dat je tot in de eeuwigheid voor hem of haar zult zorgen, dan ben je nu verantwoordelijk voor het welzijn van die persoon.

  • Anderen de schuld geven van je eigen falen – Niemand heeft schuld aan jouw falen als medium. Laat de schuld los en concentreer je op het verbeteren van jezelf.

Laatste woorden.

Als je een open geest hebt en een oprecht verlangen om contact te maken met de andere kant, dan ligt het pad om een spiritueel medium in Den Haag te worden voor je open. De belangrijkste tip is om geaard te blijven, je energie beschermd te houden, en te weten wie je van binnen bent.

Als je deze tips volgt, zul je in staat zijn om een spiritueel medium te worden. Het is belangrijk om te onthouden dat niemand als medium geboren wordt en dat er veel oefening voor nodig is om het goed te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.