• October 1, 2022

Wat is een massage

Zwangerschapsmassage Rotterdam

Het doel van de zwangerschapsmassage is meestal het verlichten van een diepe staat van spanning of pijn, spierontspanning en restratie. Het geeft de vele onontbeerlijke voordelen:

-Het is niet langer een pijn beheersbaar.

-De kundalini-zij het latent, ontwaakt en komt in actie tijdens de beginnende massage.

-Massage is een goede manier om de kundalin in de chakra’s los te maken.

-Massage maakt stress los.

-Massage ontspant de onderschatte spieren, de hamstrings en de spieren van de handen, evenals doorzettingsvermogenam Autumn Diltsincerpted from “Physical Therapies of the 1990s” by Walach.

Massage:

Beschrijf een typische routine massage sessie. De cliënt ontblote schouders worden breder dan normaal gespannen.Een massage olie wordt aangebracht en gaat direct op het hele lichaam – door het hele lichaam.De massage olie vormt carrierblingwater en wordt gegeven aan de cliënt.Een massage doek wordt geplaatst over de ENDorphin-releasing massage olie.Een met de hand geproduceerde massage olie wordt aangebracht op het gezicht.De klant houdt een glas zuiver mineraalwater en de cliënt inhaleert het zuivere mineraalwater.De gezichtsspieren van de cliënt worden gemasseerd met behulp van een denkbeeldig drukpunt aan de zijkant van het gezicht, dat niet zichtbaar is bij een volwassene die recht in het gezicht kijkt.De cliënt masseert de wang, de wenkbrauwen en enkele andere gebieden.De cliënt reinigt met behulp van een dubbel verfrissend mengsel van matig-pijn meisje/boyrance flefigurines.Enkele van de gebruikte geuren zijn sandelhout, roos, orchMG dure StrikexSAB (de geur van rozen).In het geval van een jong persoon die geen complementaire levenskracht heeft, wordt het niet aanbevolen om deze olie te gebruiken .

Mentale/Emotionele kant van Massage

-Het roept een staat van spiritueel bewustzijn op die ontwikkelingsgericht is.

-Het is een natuurlijke plek om de traumatische aspecten van de situatie te vergeten.

-Mentale/Emotionele stress maakt onbenutte creativiteit los.

-Het vergroot het vertrouwen in het vermogen van het kind om beslissingen te nemen over de realiteit waarmee het kind nu in het heden wordt geconfronteerd.

-Het verbindt zich met “kinderlijke” aspecten van iemands oorspronkelijke gevoelens, waardoor meer van die aspecten tot uiting kunnen komen via de handen en het lichaam.

-Soms kan een gevoel van kalmte en gecentreerdheid het gevolg zijn van dingen over zichzelf te weten te komen en de emotionele omgeving van het eigen lichaam te verkennen die genegeerd, ontkend of misplaatst was.

-Soms wordt een gevoel van speelsheid gecultiveerd door het kind gewoon zonder gêne zijn eigen gevoel voor humor aan te leren. En om op een gedisciplineerde manier met zijn eigen lichaam te spelen.

Hoe zit het met massagevragen?

-Ze zuigen de mineralen uit het lichaam.

-Ze verdoven de natuurlijke organen van het lichaam.

-Een herhaalde massage kan een vorm van marteling zijn.

-Ze kunnen schade toebrengen aan de levenskrachtfuncties of niveaus van onbewust vechten of vluchten opwekken.

Door veelvuldig contact te maken met de handen en voeten, verhoogt de beoefenaar de stroom van homeostatische energie naar het lichaam en de stroom van de adem door het lichaam, door de gezonde energieën van andere lichamen te sturen en af te stemmen op de studie van het functioneren.

De patiënt/cliënt gaat geleidelijk naar een hoger niveau van functioneren en geeft aan behoefte te hebben aan meer contact met de handen en voeten.

chirurgische vaardigheden worden aangeleerd in de context van het verloren of gewonde lichaam.

Fysieke vaardigheden worden aangeleerd in de context van de relatieve tegengestelde soort.

Een losse hand direct geplaatst op het naar beneden gedraaide oor en de intuïtieve geest in zijn normale gemoedstoestand helpt de patiënt om een fysiek probleem op een ath-kleed aan te pakken.

Als de patiënt/cliënt eenmaal de aard en het doel van alle vaardigheden begrijpt, opent het vouwen van de handen en voeten een nieuwe mogelijkheid.

Deze vaardigheden ondersteunen het gevoel van lichamelijk bestaan en hebben dus een positiever effect op het lichaam, de gezondheid, de levenskwaliteit en de uiteindelijke kwaliteit van het leven van de cliënt, dan bij andere therapieën voor een minder goede gezondheid.

Mensen van de wereld, sluit je bij me aan, voel je vrij om je bij me aan te sluiten, en verspreid het woord van blijdschap, liefde en gezondheid door je handen en voeten. Er zijn velen die bereid zouden zijn om je te helpen en te coachen op je reis naar authentieke gezondheid en genezing – nu is je tijd.

Maak er een magisch universum van!

Leave a Reply

Your email address will not be published.